Väreillään!-maalauspäivä Free Vedic Art-tyyliin

(Tila haussa pk-seudulla. Jos Sinulla on oma tila ja pieni ryhmä, tulen paikan päälle.)

Tervetuloa intuitiiviseen maalauspäivään! Mitään pohjataitoja ei tarvita, vain halu löytää oma sisäinen luovuuden lähde.

Hinta: 50 e, jos käytät opettajan hankkimia tarvikkeita, ja 40 e jos otat
omasi mukaan.

Tilaukset: p. 050 57 47 800/Anita
Tule maalaaman taiteilija itsestäsi esiin!

LuovaHetki -maalaustuokio työ- tms. yhteisölle

Luova hetki intuitiivisen maalauksen parissa tiimi-, tyky - yms. päivään, kun kaivataan jotain erilaista, mikä kuitenkin sopii kaikille! Muutamalla pienellä niksillä löytyy taiteilija ihan jokaisesta - hauskaa ja inspiroivaa ja ennen kaikkea: jokainen osaa!

Pyydä tarjous - tulen paikan päälle, tuon värit, kankaat, paperit, alustat!


FREE Vedic Art-peruskurssi


Tälle peruskurssille voivat osallistua kaikki Vedic Artin aloittavat (prinsiipit 1 - 6), toiseen peruskurssiviikonloppuun tulevat (prinsiipit 7 - 13) tai kolmanteen viikonloppuun tulevat (prinsiipit 14-17) tai jatkaa Vedic Artin peruskurssia siitä prinsiipistä lähtien, mihin on edennyt.
Kurssi alkaa lauantaina klo 11 jatkuen aina klo 18.00 saakka. Myös sunnuntaina aloitamme samaan aikaan eli klo 11.00 ja jatkamme aina klo 18.00 asti. Lauantaina sekä sunnuntaina pidämme iltapäivällä noin tunnin mittaisen ruokatauon, jolloin on mahdollista lounastaa Tapiolan keskustassa sijaitsevissa ruokapaikoissa tai syödä omia eväitä kurssipaikalla.
Kurssin hinta on 120 euroa/viikonloppu la-su sisältäen luennot omilla maalaustarvikkeilla (katso maalaustarvikkeet kohta). Kurssilla on mahdollista käyttää kurssipaikalla olevia maalaustelineitä ja -alustoja. Lisämaksusta voi käyttää opettajan maalaustarvikkeita.
Kurssihinnat sisältävät alv. 24% sekä kurssilla tarjottavan kahvin/teen.
Kurssin voi maksaa kurssilla saatavan laskun mukaisesti pankkiin tai käteisellä kurssipaikalla.
Tiedustelut ja kurssille ilmoittautumiset – jotta saat tarvikelistan -viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua kurssin vetäjälle Anita Väreelle 050 57 47 800 tai sähköposti anita.vare@kolumbus.fi
Tervetuloa!

Mitä FREE Vedic Art on?


Free Vedic Art on vapaa taideliike, jota ruotsalainen kuvataiteilija ja menetelmän kehittäjä Curt Källman kuvasi seuraavasti 1.11.2004:
"Vedic Art on menetelmä, jonka avulla muistamme kuinka maalataan. Se ei ainoastaan muistuta, kuinka maalataan ja luodaan taidetta. Heti kun kuulemme taiteen seitsemästätoista veedisestä prinsiipistä, alamme muistaa koko elämämme tarinan: mistä tulemme ja mihin olemme menossa. Vedic Art sisältää navigaatiokartan: käytät vain kompassia, joka sinulla on aivoissasi ja löydät tien sydämessäsi sijaitsevaan rauhan kammioon. Sitten, kun kastat siveltimesi valoon, avaruuteen ja autuuteen, ikuisuus tulee kuvaksi. Ja kun astut sisään taideteokseesi - sisäiseen dialogiisi - löydät koodin, kuinka elämää voidaan elää ja kuinka taide voi avata ovia sekä taivaaseen että maahan."
Vedic Art toimii yksilöllistä ilmaisua syventäen. Luovuuden käynnistäminen on kaiken etusijalla, Vedic Artin avulla jokainen ohjautuu hakemaan tarvitsemansa tiedon omasta itsestään, luovuuden ja intuition avulla. Tällöin alkaa syntyä luottamus omaan itseensä. Jokainen pääsee osalliseksi itsekoetun kuvantekemisen tuottamasta vapaudesta - ilman opettajan analyyseja, arvioita tai stressiä.
Tämä vaihtoehtoinen taiteen tekeminen vaikuttaa ihmiseen luovan prosessin kautta. Se on vapaa kaikista pakotteista, edeten omalla painollaan, tuottaen samanaikaisesti uusia ideoita ja oivalluksia niin taiteessa kuin elämässäkin. Luovuuden tuottama riemu on kuvanteon parhaita hedelmiä, joiden mausta saa nauttia pitkään ja niin usein kuin itse haluaa. Se rikastuttaa elämää ja ihminen - lapsesta aikuiseen - alkaa nauttia itsestään.
Vedic Artiin ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet oman ilmaisun/luovuuden kehittämisestä. Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita. Vain värejä, paperia ja siveltimen veto: siitä kaikki alkaa!


FREE Vedic Art-peruskurssit


Peruskurssilla käydään lävitse kaikki 17 Vedic Artin prinsiippiä piirtäen ja maalaten. Peruskurssin kesto on kuusi päivää ja se voidaan käydä joko
iltakurssina (7 iltaa klo 17-21),
viikonloppukurssina (3 viikonloppua la+su klo 11.00-18.00) tai
pitkänä peruskurssina (esim. kesäkurssina kesto 5-7 päivää).
Peruskurssille voivat osallistua kaikki pohjakoulutuksesta/ kokemuksesta riippumatta (sekä taidealan ammattilaiset että henkilöt, joilla ei ole maalaus- tai piirtämiskokemusta/ koulutusta).